Gerincvédelmi előadás és könyvajánló

2017.09.26

Gerincvédelem a mindennapokban

Előadás és könyvajánló a Történelmi Parkban

2017. szeptember 25.-én Varga Terézia és Papp Viola gyógytornászok látogattak el hozzánk Hévízről, hogy a gerincvédelemmel és gyógytornával kapcsolatos tudásukat osszák meg a kedves érdeklődőkkel. A családias légkörben tartott előadás minden korosztálynak szólt. Nem csak a gerinc bántalmakban szenvedők kaptak jó tanácsokat, hanem a gerincproblémák kialakulásának megelőzéséről is hasznos információt hallhattak a látogatók.

Az előadók a fő hangsúlyt a mindennapi élet során elvégezhető egyszerű gyakorlatokra és magatartásformákra helyezték. Az előadás során lehetőség nyílt a különféle mozdulatok kipróbálására is, így elméleti és gyakorlati tudás birtokába is jutottak a résztvevők. Nagyon sok kérdés hangzott el, melyeket a késői időpont ellenére rendre megválaszoltak a gyógytornászok.

Az előadás sikerét jelzi, hogy a Varga Terézia és Papp Viola által közösen publikált könyvből is bőven vásároltak. A vendégeket az előadás után forró teával és pogácsával kínáltuk, az este személyes tanácsadással és kellemes beszélgetéssel zárult.

Dezsőné Vágó Réka

Fotók: Bodzerné Molnár Kata