Tábori tájékoztató

2019.06.25

Kedves Szülők!

A Csurgói Történelmi Park helytörténeti táborába szeretettel várjuk gyermekét! Csurgó város egy pályázatának köszönhetően a szállás, a napi háromszori étkezés, és minden program költsége (utazás, belépőjegyek, stb.) INGYENES! Lepedőt, hálózsákot és amennyiben lehetséges sátrat szíveskedjenek magukkal hozni, illetve aki megteheti, szívesen fogadjuk hozzájárulását a gyermekek étkezéséhez (uzsonna, tízórai) sütemény, gyümölcs, lekvár, stb formájában.

Az első tábori napra "közösségbe mehet" igazolást, valamint a TAJ kártya másolatát kérjük, hozzák magukkal!

Ajánlott holmi: fehérnemű, zokni, ruházat meleg és hideg időre, fürdőruha, pizsama (hálóruha), lábbeli rossz idő esetére, papucs, esőkabát, tisztálkodáshoz: szappan, (tartóval), tusfürdő, törülköző (1 strandra, 1 tisztálkodáshoz), naptej, szúnyog és kullancs riasztó, sapka nap ellen, fogkefe, fogkrém, fésű, (sampon), papírzsebkendő, zacskó a szennyesnek, toll, ceruza, költőpénz.

Amire nem lesz szükség: tablet, mobiltelefon, stb. Ezeket, valamint ékszert, pénzt a gyermek csak a saját felelősségére hozhat magával.

Kérjük továbbá, hogy gyermeke esetleges krónikus betegségét, gyógyszerszedését, illetve gyógyszerérzékenységét érkezéskor jelezze! A bentlakás indokolt esetben nem kötelező, az esti program után (előre megbeszélt időpontban) a gyermeket a szülő hazaviheti.

Gyülekezés: hétfő reggel fél 8-tól 8-ig. (Első főétkezés: ebéd.)

Táborzárás: pénteken délután 15 órakor.

Ízelítő a heti programból: Történelmi séták Csurgón és környékén, érdekes emberek, érdekes helyszínek meglátogatása, strandolás a csurgói uszodában, kirándulás Nagyatádra a Hadtörténeti múzeumba, kézműves foglalkozások, az iharosi Szent László Lovagrend fegyver- és viseletbemutatója...

A tábor ideje alatt hívható telefonszám: 06 20 261 9967; 06 20 226 3285.

Írjon nekünk, ha bármilyen kérdése van: csurgotortenelmipark@gmail.com

Tisztelettel:

A Történelmi Park dolgozói

Csurgó, 2019. június 01.