Programok

2020. február 19-én szerdán 16.00 órakor farsangi mulatság kezdődik a Történelmi Parkban!

Ölts jelmezt és hozd magaddal a barátod! Készíthetsz álarcot, farsangi díszeket, kiszebábot, ehetsz finom fánkot, ihatsz teát, kérhetsz kedvenc zenét amire táncolhatsz és végül a kiszebáb égetéssel elűzzük a telet!  

Szeretettel várunk!

Meseóra Havas Klára író és mesemondó előadásában

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt október 15-ig a csurgói Történelmi Parkban Németh Zoltánné szőnyegszövő kiállításának megtekintésére!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt augusztus 23-án délután 5 órakor a csurgói Történelmi Parkban Szörcsök Istvánné hímző kiállításának megnyitójára!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt július 10-én délután 5 órakor a csurgói Történelmi Parkban Witt Katalin rajztanár kiállításának megnyitójára!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt buszos kirándulásunkra Durdevac-ra.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt április 6-án délután 5 órakor a csurgói Történelmi Parkban Somogyi Zsuzsanna keramikus kiállításának megnyitójára!

2018. március 19-én este Viola Ernő vezetésével nyerhettünk betekintést Marokkó színes világába itt a Történelmi Parkban.

A Skandinávia szakos Haraszti Rajmund első világjárónkként március 19-én érkezett hozzánk a Történelmi Parkba. Norvégia, valamint a norvég nyelv szerelmeseként oly hozzáértéssel és lelkesedéssel mesélt észak eme hideg tájairól, hogy minden részvevő szívében kigyúlt az érdeklődés szikrája a fjordok eme gyönyörű országa iránt.

Sok szeretettel várjuk a helyi és vidéki óvodás, kisiskolás gyermekeket a 2020. január 22-én (szerda) 10 órakor kezdődő programunkra, ahol a szerző a saját meséiből ad elő tréfás vagy megható, fordulatos történeteket, melyek a régi magyar vidéki életet elevenítik fel a résztvevők számára a Történelmi Park közösségi termében.

Szeretettel meghívjuk Önt 2020. január 29-én szerda 10 órára a Történelmi Park közösségi termében tartandó ingyenes előadásra, melynek témája felhívja a figyelmet a méregtelenítés fontosságára az egészségmegőrzésben.